Lifting- / laitehoidot

Hoitoskaalaan kuuluvat perinteisten kosmetologisten hoitojen lisäksi tehokkaita täsmähoitoja monenlaisiin iho-ongelmiin.

Kokonaisvaltaista hoitoa on saatavana aromaterapiasta vyöhyketerapiaan.

Jos et vielä tiedä mitä hoitoa ihosi tarvitsee, voit varata ajan ja katsotaan ihosi kunto ja hoitotarve.

LAHJAKORTTIHOIDOT

Suosittelemme lahjakorttihoidoiksi:

 

 

NANNIC radiofrekvenssihoidot

NÄKYVIÄ HOITOTULOKSIA Nannic radiodfrekvenssihoito parantaa ihon toimintaa. Nannic NBE-radiofrekvenssihoito on tehokas käsittely kasvoille ja vartalolle. Nannic hoito on kuitenkin hyvin rentouttava hoitokokemus. Nannicin elektoromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu. Nannic radiofrekvenssihoidossa ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät. Myös aknen, ruusufinnin sekä couperosan hoidossa on saatu hyviä hoitotuloksia.

Nannic radiofrekvenssihoidolla voidaan käsitellä:

Kysy lisää kaunistavasta hoidosta!

NANNIC- hoitokokonaisuus sisältää pintapuhdistuksen, entsyymikuorinnan, hieronnan radiofrekvenssilaitteella ja lamellaariseerumin imeytyksen. Hoito viimeistellään ihanalla ALGINATE-naamiolla.

Hoitokokonaisuus on miellyttävä ja asiakas saattaa jopa nukahtaa kesken hoidon. KESTO 1h. 15 min.

Nannic kasvohoito 145 €

 

DEEP SKIN MIKRONEULAUS

Tehokas ja turvallinen

Nannic Deep Skin hoidossa tehdään kasvoille ja kaulalle mikroneulaus. Nannic Deep Skin mikroneulauksessa iholle tehdään mikrokanavia, jotka ovat syvyydeltään 0,5mm. Mikrokanavien tehtävänä on aktivoida ihon solutoimintaa, joka heikkenee iän myötä. Mikroneulauksen jälkeen valitaan iholle sopiva Nannic hoitoseerumi, joka imeytyy mikrokanavia pitkin syvemälle ihoon.

Nannic Deep Skin hoidolla voidaan hoitaa:

Nannic mikroneulaukseen tuloksia tehostaa Nannic radiofrekvenssikäsittely. Hoidot tehdään tehokkaana yhdistelmänä. Nannic hoitokokonaisuuden jälkeen iholle levitetään täyteläinen Alginate-naamio, joka viimeistelee hoitotuloksen. Hoidon jälkeen kasvojen ja kaulan iho on näkyvästi kirkastunut. Iho ei punoita.

Nannic Deep Skin mikroneulauksessa käytetään aina kertakäyttöisiä hoitopäitä, jotka takaavat hygieenisyyden sekä tehokkaan hoitotuloksen.

Saadaksesi hyviä hoitotuloksia kysy hoitosuositusta kosmetologiltasi.

DEEP SKIN -mikroneulaushoito 99 €
- entsyymikuorinta, DEEP SKIN-mikroneulaus, naamio

DEEP SKIN -mikroneulaus ja NANNIC-radiofrekvenssikäsittely yht. 175 €
Tehokas hoito juonteisiin ja liftaukseen!

 

 

 

KESTOPIGMENTOINTI / 3D

Haluatko luonnollisen näköiset kulmakarvat, eyelinerit tai huultenrajauksen?

Käytössäni on uusi käänteentekevä ORON-kestopigmentointimenetelmä. Uusi teknologia mahdollistaa tarkemman ja nopeamman lopputuloksen ja on entistä kivuttomampaa.Tavallisten kestopigmentointien lisäksi menetelmä soveltuu myös arpien ja ihon pienten virheiden peittämiseen sekä valkopälven uudelleenpigmentointiin.

Helmiinassa tehdään myös uutta 3D-kestopigmentointia, jossa kumakarvat saadaan tehtyä karvamaisesti eli ohuella neulalla pigmentoidaan erittäin luonnollisen näköiset kulmakarvat. Sopii myös niille, joilla on aukkopaikkoja kulmissa. Soita, niin varataan sinulle aika maksuttomaan arviointiin!

Oron-kestopigmentoinnissa käytettävät mineraalivärit eivät muuta ajan kuluessa pigmentoitavaa aluetta punertavaksi, koska ne eivät sisällä rikkioksidia.

Eyelinerit 350 €
Kulmat 400 €
Huulet 400 €

jokaiseen hintaan sisältyy myös mahdollinen toinen täydennyspigmentointi.

Ottaessasi useamman pigmentoinnin ALENNUS 80 €

Kestopigmentointi tai kosmeettinen tatuointi tarkoittaa sitä, että neulan avulla kuljetetaan väripigmenttiä ihoon. Kestopigmentoinnin avulla korostetaan kasvojen tiettyjä piirteitä, suurennetaan pieniä kulmia, saadaan pienemmät silmät ja huulet näyttämään suuremmilta, tasapainotetaan kasvojen muotoa jne. Kun kestopigmentointi on tehty oikein, se saa kasvot näyttämään nuorelta ja korostaa kasvojen parhaita puolia, se on kuin pienimuotoinen "kasvojenkohotus". Lisäksi kestopigmentoimalla voidaan esim. peittää arpia. Kestopigmentointi helpottaa päivittäistä elämää kun ei tarvitse meikata päivittäin ja on täydellinen ratkaisu naisille, joille on tärkeää näyttää kaikissa tilanteissa hyvältä ja huolitellulta.

 

MITÄ ON MICROBLADING?

Microblading on lähtöisin Japanista ja on tällä hetkellä suosituin tapa tehdä luonnolliset kulmakarvat. Microblading on kestopigmentointimenetelmä, jossa ihon tyvisolukerrokseen viedään väripigmenttiä nano- ohuiden neulojen avulla.

Microblading- tekniikalla jäljitellään oikean karvan vahvuutta, muotoa ja suuntaa. Tällöin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen karvatekniikkaa käyttäen.

Microbladig- tekniikalla tehdyissä kulmissa väri pysyy noin vuoden, mutta joillakin jopa pitempään. Microblading- käsittely tehdään kaksi kertaa, vahvistus noin 4-8 kk: n kuluttua. Värin pysyvyyteen vaikuttaa mm. Ihon uusiutuminen, kuivuus/ rasvaisuus, tietyt lääkkeet, tietyt lisäravinteet ( esim. Omega-3), sairaudet sekä ulkoiset tekijät.

Microblading - kulmat ensimmäinen kerta 230 €
Vahvistus 95 €