Lifting- / laitehoidot

 

MITEN NLITE TOIMII?

Aknessa laservalo tuhoaa bakteerikasvustoa ja vähentää tulehdusta. Laser myös stimuloi ihon luonnollista korjautumismekanismia.

Ryppyjä hoidettaessa laser stimuloi kollageenin tuotantoa huomattavsti ja näin ollen rypyt tasoittuvat ja arpien pohjat nousevat ylös.

Couperosa-ihoa hoidamme kahdella tavalla: Yhden käsittelyn menetelmällä suljemme laajentuneet pintaverisuonet siten että iholla saattaa muodostua mustelmia, jotka vaalenevat 1-2 viikon aikana ja vaurioituneet suonet häviävät muuta ihoa vahingoittamatta. 2-3 hoidon menetelmällä pyrimme hoitoihin ilman mustelmia.

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU?

Hoito on kivutonta ja hoitoaika lyhyt. Hoidon aikana tunnet iholla lämpöä ja hoidon jälkeen hoitoalue on kauniin näköinen ja rauhallinen.

KUINKA MONTA HOITOA TARVITAAN?

Yleensä 1-3 hoitokertaa kuukauden välein. Aknessa tulokset näkyvät jo jopa kahden viikon sisällä ensimmäisestä hoidosta.

Nuorennushoidossa 2-3 hoitoa kolmen viikon välein ja tulokset alkavat näkyä 1-3 kuukauden jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Couperosa-hoidossa tulokset ovat välittömät, joskus kuitenkin couperosassa joudutaan hoito uusimaan useamman kerran.

KAUANKO TULOKSET SÄILYVÄT?

Aknen hoidossa tulokset on osoitettu pysyvän jopa 9kk, jonka jälkeen ylläpito voi olla tarpeen. Tulokset ja niiden kesto ovat kuitenkin yksilöllisiä. Jatkohoidot ryppyihoille vain asiakkaan tarpeiden mukaan, tavallisesti kuitenkin vuoden sisällä.

Akneihon hoito

(kuvat otettu 1kk välein, 3 hoitokertaa)

n-lite tuloksoa n-lite tuloksia

Ennen hoitoja

Kahden hoidon jälkeen

n-lite tuloksia

 

Kolmen hoidon jälkeen.

Juonteet


Ennen hoitoja


2 hoidon jälkeen


4 hoidon jälkeen

 

 

Couperosa

Ennen hoitoja

5 hoidon jälkeen

8 hoidon jälkeen

 

Silmäluomen kohotus

n-lite ennen n-lite jälkeen

 

Akne

n-liten ennen n-lite jälkeen